jueves, 23 de agosto de 2007

Primer podcast eclèctic?

Ties vagues, com volem convertir-nos en dones modernes i tecnològiques i digitals i eclèctiques si no gravem el primer podcast eclèctic d'una vegada?

Karma ha dit que s'encarregarà del control tèsnic-informàtic. També ha suggerit un primer tema podcastero: "La vida", un tema senzill i fàcil d'abordar ;-)
El segon finde que Mar torne de Madrid, gravem, i no se hable más! També podem gravar a distància a través de l'skype (que, jo, per cert, no tinc instal.lat!) Que parle la tésnica-informàtica!

losi_manda_yordena!

3 comentarios:

minimono dijo...

La vida, ok, em sembla perfecte. Vindrà Jonás el antisistema o no??? tinc moltes ganes de que gravem el primer podcast!!!!!

senilDion dijo...

Què és un podcast?
Siga el que siga sona molt modern. Però sabeu que teniu una quintacolumnista en les vostres files. Pretén ser una moderna barcelonina però en el fons és que vol que li deixeu cantar una de Rocío Durcal en el podcast eixe. Que jo la conec!

mar dijo...

jajajaja, molt bona l'acusació de l'infiltrada i, a més, quanta raó! Quan pengem el podcast (un arxiu de veu) podràs escoltar totes les seves versions. A vore si ens fem famosos gràcies a ella!